Reuzenstoet 18 juni 2017


In 2017 organiseren de Bergse Stadsreuzen weer een Internationale Reuzenstoet in het historische centrum van Bergen op Zoom. Deze editie zal onze eigen reuzin Trui van de Toren in de schijnwerpers staan. Op zondag 18 juni zal de stoet met het thema 'Sint Gertrudis, bron van inspiratie' door de Bergse straten trekken. De reuzen hopen op goed weer en een drukbezochte stoet. Vijf jaar geleden stonden er wel 35.000 bezoekers langs de kant.

Voor alle vaders heeft Trui een kado: de Internationale Historische Reuzenstoet 2017!

Programma


Klik voor een vergroting

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Klik hier voor een printbare versie

De stoet vindt plaats op zondag 18 juni 2017 en zal starten om 14:00 uur. Dit hele weekend zal in het teken staan van de Reuzen. We zijn nu druk bezig met het vormgeven van dit Reuzenweekend en de stoet. Er zijn allerlei leuke initiatieven in ontwikkeling voor jong, oud, groot en zeker ook klein!

Op zaterdag 17 juni zal er een kinderstoet plaatsvinden. Kinderen van diverse (basis)scholen in Bergen op Zoom en omgeving zijn gevraagd een reus te maken. Deze stoet zal om 14:00 uur vertrekken. Binnenkort zal hier meer informatie over volgen.

Na de kinderstoet zal er vanaf 20:00 uur een feestavond zijn, met live muziek. Deze avond wordt mede verzorgt door Harmonie orkest de Sjefkes en diverse koren uit Bergen op Zoom en omgeving.

Route


Klik voor een vergroting

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Klik hier voor een printbare versie

Sponsoren


'

De Internationale Reuzenstoet 2017 bestaat niet zonder onze sponsoren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van dit evenement? Uw donatie geeft kleur aan de stoet!

Voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden omtrent sponsoring kunt u contact opnemen met financieel@bergsestadsreuzen.nl