Reuzenstoet 18 juni 2017


In 2017 organiserden de Bergse Stadsreuzen weer een Internationale Reuzenstoet in het historische centrum van Bergen op Zoom. Deze editie stond onze eigen reuzin Trui van de Toren in de schijnwerpers. Op zondag 18 juni ging de stoet met het thema 'Sint Gertrudis, bron van inspiratie' door de Bergse straten. De reuzen hadden zeer goed weer en een drukbezochte stoet. Vijf jaar geleden stonden er wel 35.000 bezoekers langs de kant.

Voor alle vaders had Trui een kado: de Internationale Historische Reuzenstoet 2017!

Programma


Klik voor een vergroting

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Klik hier voor een printbare versie

De stoet vond plaats op zondag 18 juni 2017 en zal starten om 14:00 uur. Het hele weekend in het teken van de Reuzen. Er waren allerlei leuke initiatieven in ontwikkeling voor jong, oud, groot en zeker ook klein!

Op zaterdag 17 juni was er een heuse kinderstoet. Kinderen van diverse (basis)scholen in Bergen op Zoom en omgeving waren gevraagd een reus te maken.

Na de kinderstoet was er een feestavond, met live muziek. Deze avond werd mede verzorgt door Harmonie orkest de Sjefkes en diverse koren uit Bergen op Zoom en omgeving.

Route


Klik voor een vergroting

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Klik hier voor een printbare versie

Sponsoren


'

De Internationale Reuzenstoeten bestaan niet zonder onze sponsoren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van dit evenement? Uw donatie geeft kleur aan de stoet!

Voor meer informatie en uitgebreide mogelijkheden omtrent sponsoring kunt u contact opnemen met financieel@bergsestadsreuzen.nl