Laatste Nieuws

De laatste nieuwtjes op een rij!
Meer nieuws lezen over de Bergse Stadsreuzen? Kijk in ons archief.Wij wensen iedereen reuzengoede feestdagen en een gezond 2021!

20 december 2020

De Corona duurt nu al reuze lang... maar dat weerhield ons er niet van om een gigantisch leuke kerstborrel te houden. Tijdens een online borrel hebben de leden van onze vereniging elkaar nog even kunnen zien, om zo toch samen het jaar gezellig af te sluiten

Jong en oud waren van de partij om elkander te vermaken vanuit de woonkamers. Allereerst werd er stilgestaan bij een bewogen jaar. Er werd geproost, liederen gezongen, memorabele goocheltrucs gedaan en de allerlaatste nieuwtjes werden met elkaar gedeeld.
Het was fijn om elkaar weer eens te zien!

Klik voor een vergroting30 April 1987

30 april 2020

Vandaag, 3 x 11 Jaar geleden, traden onze eigen Jan en Trui tijdens de viering van "700 jaar Heerlijkheid Bergen op Zoom" in het huwelijk.

Klik voor een vergrotingRabo Clubsupport

8 november 2020

Ook dit jaar was er weer een Rabobank ClubSupport actie. Natuurlijk hadden wij ook een oproep geplaatst op al onze social media kanalen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen!
We hebben in totaal € 575,10 opgehaald!

We willen alle stemmers bedanken voor dit mooie bedrag dat besteed zal worden aan onze reuzenstoet in 2022!

Klik voor een vergroting30 April 1987

30 april 2020

Vandaag, 3 x 11 Jaar geleden, traden onze eigen Jan en Trui tijdens de viering van "700 jaar Heerlijkheid Bergen op Zoom" in het huwelijk.

Klik voor een vergrotingTer nagedachtenis aan Peter Apers

2 februari 2020

Donderdag 30 januari 2020 hebben wij helaas kennis moeten nemen van het overlijden van onze reuzenvriend en erelid Peter Apers. Hiermee verliezen wij een dierbare en zeer betrokken reuzenlid, zijn kennis en passie voor de vereniging zullen wij zeer missen.

Peter is bijna 30 jaar actief lid geweest van onze vereniging. Op uitstappen met de club genoot Peter, hij legde de feestvreugde met zijn videocamera vast en zorgde voor mooie compilaties. Eerst op videoband en later op dvd. De reuzenvereniging was zijn lust en zijn leven. Tijdens zijn voorzitterschap kwam dit helemaal tot uiting in 2002 met als hoogtepunt de Internationale Bourgondische Reuzenstoet in Bergen op Zoom. Een stoet met een mooi verhaal en opbouw, dat was de handtekening van Peter.

Als leden zijn wij meer dan trots dat we in april 2019 Peter unaniem hebben mogen benoemen tot erelid van de vereniging Bergse Stadsreuzen.

Peter we zullen je missen.

Namens bestuur en leden van de vereniging Bergse Stadsreuzen

Klik voor een vergroting


Toon meer nieuws!

Media

Diverse downloads en informatie.


Reuzenkrant

Klik voor een vergroting

Klik hier voor een printbare versie


Kleurplaat

Klik voor een vergroting

Klik hier voor een printbare versie