Archief


2017


Sancta Maria knutselt een reus voor Vaderdag

30 mei 2017

Nog geen idee wat je met Vaderdag gaat doen? Tip: Neem vader mee naar de Reuzenstoet! Of nog leuker: kom de dag ervoor, op 17 juni, ook kijken naar de Kinderreuzenstoet. Op diverse basisscholen zijn ze al druk aan het knutselen om een mini-reus te maken.

Klik voor een vergrotingStoet van vijftig Reuzen in Bergen op Zoom

14 mei 2017

Vijftig reuzen. Uit binnen- en buitenland. In het centrum van Bergen op Zoom. Op Vaderdag, zondag 18 juni. Voor de Internationale Reuzenstoet 2017. Georganiseerd door de mensen van de Bergse Stadsreuzen. "We hebben vijf jaar moeten wachten op dit evenement", zegt woordvoerder Flup Remijn.Route reuzenstoeten 2017 bekend!

9 mei 2017

De definitieve route van de kinderstoet en de reuzenstoet van 17 & 18 juni zijn bekend. Ook het programma is definitief!!

Klik voor een vergroting


Rabobank steunt de Bergse Stadsreuzen

15 maart 2017

Vandaag hebben wij een mooi sponsorbedrag ontvangen van de Rabobank voor onze vereniging en Reuzenstoet!

Klik voor een vergroting Klik voor een vergroting


Samendoen - Spaardoel de Bergse Stadsreuzen

9 maart 2017

De Bergse Stadsreuzen Jan Metten Lippen, Trui van de Toren en hun kinderen Toontje en Marieke trekken er meermaals per jaar erop uit om met een bont gezelschap van muzikanten en hovelingen mee te lopen in reuzenstoeten en reuzenfestiviteiten in binnen- en buitenland. Zo delen zij op een bourgondische manier en met een historische knipoog de Bergse cultuur! Wil jij ook punten sparen voor De Bergse Reuzen? Dat kan! Selecteer dit spaardoel in je online profiel.

Op 18 Juni 2017‬ organiseert De Bergse Stadsreuzen de vijfjaarlijkse REUZENSTOET in Bergen op Zoom.


Uniek scholenproject voor Reuzenstoet 2017

10 februari 2017

Basisscholen zijn gevraagd om mee te doen middels een reusachtig mooi project. De kinderen worden uitgedaagd om kleine duurzame reusjes te bouwen met herbruikbare materialen en deze dan te presenteren in de mini reuzenstoet.